Toyota Aygo: regenwaterlekkage

Bouwjaar: 2006

Wie heeft er ervaring met regenwaterlekkage links in de kofferbak van Toyota Aygo ( 5 deurs ) Ik heb 't idee, dat het in de buurt van het linkerachterlicht zit.

aengdewit@quicknet.nl

Geplaatst door aengdewit@quicknet.nl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

daandc (0) PRO, 14 jaar geleden

Begin maar eens met je kofferklep rubber als daar nog niet naar gekeken hebt .

Daar komen de meeste lekkages voor.

grt daan

demonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je een 5-deurs hebt, kunnen het ook de achterste portiersponningsrubbers zijn. Er zijn gemodificeerde rubbers beschikbaar. Wat ook wel eens voorkomt is het rubber achter het derde remlicht dat regenwater doorlaat. Lekkage via het achterlicht is me niet bekend.
Welke maand in 2006 is je Aygo afgeleverd? Je hebt zowiezo drie jaar garantie. Beste manier om te onderzoeken waar het vandaan komt is de tuinslang erop zetten en iemand in de auto te laten kijken.

aengdewit@quicknet.nl (0), 13 jaar geleden

Ik ben 4(!) terug geweest naar de dealer en bij het laatste bezoek bleek de auto op 4 plaatsen te lekken: het derde remlicht, achterkleprubber, het rechter achterlicht en er kwam wate binnen via het ventilatie systeem?!
Auto is tot nu dan droog

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.