Toyota Hi-Lux: remlichten, a/c, versn-pook, snelheidmet., pinkers enz werken ni

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0d4d aut.

Ineens tijdens het rijden (volgens klant) zijn remlichten, pinkers (noodknipper gaat wel) elektr. ruiten, pook van automaat (wel met shiftlock), ... uitgevallen!
Foutcodes uitlezen gaat ook niet, zit ook op die F35.
Dit eerder al voorgehad, was dan zekering F35 onder stuur, deze nu zeker in wel orde maar meet er geen spanning op als motor draait
Heeft iemand tips of eventueel stroomloopschema aub???

garagedirk@hotmail.com

garagedirk

Geplaatst door garagedirk (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Hilux? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (140) PRO, 9 jaar geleden

Schema heb ik niet zo voor handen helaas, maar als je de uitgang van de zekering met een gezekerde draad (of H4 lamp er tussen) van spanning voorziet, wat gebeurt er dan? Als de zekering niet stuk gaat moet je weer spanning hebben op de ramen, pinkers ed. Als de zekering direct weer stuk gaat dan heb je een schema nodig en wil ik wel even kijken wat ik daarvoor kan vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Hilux of stel zelf een nieuwe vraag.