Toyota Avensis 1998: remmen doen raar

Bouwjaar: 1998

Wie heeft dit ook wel eens gehad. Het probleem vind ik een beetje raar. 1e het rem pendaal zit laag je rijd gewoon door en op een gegemoment zit het rempendaal helemaal boven in. Het lijk net of de remmen licht aanlopen. Als je de moter uitzet en je komt naar een uur terug is het weer goed. Maar het is toch een terugkeerend verschijnsel. Ra ra

Henk4414

Geplaatst door Henk4414 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Michiel7811 (0), 18 jaar geleden

Je moet eerst maar eens proberen meer informatie te verzamelen voor de lezers. Bijvoorbeeld: Worden de remmen bijzonder heet? Is misschien erg persoonsafhankelijke vraag maar als na een rit je hele velg warm is en de boel stinkt is het niet goed. Verder vraag ik me af of de wagen goed remt en of de verdeling links / rechts gelijk is.
Verder het volgende, het komt vaak voor dat de klauwgeleiders gaan klemmen bij weinig kilometers. Smeren en indien blokken / schijven ongelijkmatig zijn afgesleten deze vervangen.
Groet,
m

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.