Toyota Carina 1995: startprobleem

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 3S, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 98

startprobleem. geen vonk meer. bougie kabels verdelerkap en rotor vervangen op advies anw-monteur.
later bougie`s vervangen omdat het probleem zich weer voordeed. Motor start weer. rondje gereden , motor begint bij gas geven weer te stotteren. valt daarna weer stil. Na `n paar minuten wachten start hij weer. in de vrijloop gas geven gaat goed. ik denk er over om de brandstoffilter te vervangen.weet niet waar het zit. graag advies.
bvba. hartelijk dank

dirkt

Geplaatst door dirkt (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 7 jaar geleden

Uitlezen eerst! Als het code 25 betreft bekabeling van mapsensor (op het schutbord links naast de rembooster)nalopen. Deze wil scheuren met gesttoter en uitval als gevolg bij optrekken vooruit.
Andere aandachtspunt is "hallgever"(of hoe het dan ook mag heten) in de stroomverdeler.Deze wil ook wel eens de geest geven met uitval en lang wachten op nieuwe start als gevolg.Oplossing een "nieuwe" verdeler.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.