Toyota Corolla 2003: stuurt zwaar

Bouwjaar: 2003

Vanaf het begin heeft deze auto zwaar gestuurd en kwam het stuur niet uit zichzelf terug naar de middenstand. In de garage bleek de bandenspanning te hoog te zijn. Nu die is teruggebracht hebben de banden meer weerstand en komt het stuur sneller terug naar de middenstand. Toch blijft ie relatief zwaar sturen. Zijn er meer eigenaren van dit type met deze klacht?
Bedankt voor uw reactie!

Geplaatst door

grifr (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

het zwaar sturen komt bij ons in de werkplaats niet in deze mate als klacht voor.
het zwaar sturen, kan van veel afhankelijk zijn en het terug komen van het stuur ook. ik weet niet of u bredere banden hebt laten monteren,grotere diameter(van 15inch naar 17inch bijv.)
deze autos hebben een elektronischebekrachtiger en dit stuurt gewoon goed.

toyota11664 0
badge

20 jaar

Wat vreemd dat hierop verder geen reactie komt. Weten jullie het niet? Hebben jullie geen ideeën? Kom op forum! Deze man is erg verlegen, maar wel radeloos.

Han

hanvlaar 0

20 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.