Toyota Corolla: Tikkend geluid 2CE Dieselmotor

Bouwjaar: 1998

Hallo mensen,

Ik ben er volgens mij al uit.Ik heb laatst mijn kleppen nogmaals gecontroleerd met KOUDE motor. En mijn klepspeling is te groot.Ik had hem van tevoren niet bij een echt koude motor gecontroleerd. Dus,....eerst afstellen en dan maar verder kijken wat er gebeurd!

C.F.S

Geplaatst door C.F.S (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

SWONNIE (0) PRO, 18 jaar geleden

let ook op de waterpomp die wordt nl door de distr.riem aangedreven en als de pomp kapot loopt (wat bij deze wel wil gebeuren) geeft dit ook zon tikkend geluid en de distr. kan van tijd gaan met alle gevolgen.
vr.gr.

nijkamp (0) PRO, 18 jaar geleden

zit bij dit type de vacuum pomp op het kleppndeksel

dan is er waarschijnlijk een busje uitgeslagen
ruil pompje is duur
maar is eventueel zelf ook te reficeren
d.m.v een bronzen busje te monteren

C.F.S (0), 18 jaar geleden

Ja dat heb ik allemaal aan mezelf te danken! Ik had nooit die Shit in mijn motor moeten gooien.Vooral geen hele Liter!! Het was daarvoor niet dus is het duidelijk DE oorzaak. Het verbaasd me dat de motor het nog niet begeven heeft jòh!! Laat dit een wijze les voor anderen zijn. (of jullie moeten niet zo stom als mij zijn)dan zal dat nooit gebeuren nee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.