Toyota Corolla Verso: Toerental varieert soms 2 a 300 toeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Toerental zakt bij loslaten gas soms erg traag. Indien de auto niet daadwerkelijk wordt gestopt blijft het toerental soms "op en neer" gaan tussen 1000 en 1300 toeren. Betreft hier niet de kleine reacties van de airco of stuurbekrachtiging maar echt wel ruim 200 toeren "wiebelen". Niet altijd (helaas want dan is er weer niets te meten). Lijkt ook een lichte tik / tok ergens onder de motorkap vandaag te komen op die momenten?

Willem6155

Geplaatst door Willem6155 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

daandc (0) PRO, 14 jaar geleden

Willem op het gasklephuis zit het isc klepje maak deze maar eens schoon.(deze is verantwoordlijk voor het stationair )

Pas alleen ff op met de 3 schroefjes dat je er een goede passende bit op je ratel gebruikt .(vanwege doldraaien ) ik vervang ze voor 6 kantboutjes.

En de pakking moet je ook even mee op passen deze eventjes verwijderen en de klep reinigen met remmenreiniger of thinner .

Controleer ook eventjes of de klep goed kan tuimelen en weer in zijn oude positie terug komt .


grt daan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.