Toyota Avensis: Toyota avensis koplampen inbouwen xenon?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 vtti

Beste mensen,

Ik heb een toyota avensis 1.8 aut met halogeen koplampen, kan ik dit omzetten naar xenonunits zonder aanpassingen te maken? En moet ik de hele voorkant eraf slopen voordat ik bij de lampen kom? Wie kan mij vertellen wat de volgorde is?
Reden dat ik dit vraag is omdat ik onlangs de binnenkant van mij koplampunit heb gesloopt omdat ik een simpele lamp wilde vervangen, binnenkant is zo bros!! Nu wil ik dus alles vervangen, en als ik het doe wil ik het goed doen ;) dan maar xenon.


Gr. Sai

Sai56

Geplaatst door Sai56 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

patrickbotten (0) PRO, 12 jaar geleden

normaal breekt die binnenzijde niet af. Enkel zijn bij de eerste generatie problemen geweest met verbranden plastieken houder door warmte lampje. Deze werden onder waarborg vervangen. Bij uw zal dit niet gebeurt zijn. Je kan xenonlampen zo in de plaast van de H7 halogeen zetten, je dient enkel het doosje (ballast) van de xenon conversieset bij te monteren en klaar is Kees ! Zoekmaar eens op youtube daar vind je fimpjes hoe het moet .

Sai56 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, ik zal eens even kijken op YouTube.
Maar het betekent ook dat ik dan geen xenonkoplampunits hoef te kopen, die
aanzienlijk duurder zijn.
Weet u toevallig ook of het veel werk is, om een nieuwe koplamp te vervangen?
Gr. Sai

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.