Toyota Avensis: toyota avensis slecht starten met warme motor redelijk goed!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: d4d

mtor is stil gevallen tijdens lange rit uit noorwegen, gloeibougies vervangen, naar lang starten slaat de motor aan, bij warme motor is hij iets beter.
ik denk dat er lucht in het brandstofsysteem zit!

wie kan mij verder helpen of heeft dat eerder gehad, motor heeft geen fout codes, en als de motor loopt dan is het ook goed geen diagose lampje aan!

tadema

Geplaatst door tadema (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

GERRIT3631 (0) PRO, 17 jaar geleden

Controleer Opvoerpomp Op Brandstoffilter Eens Op Lekkage

Toyota11662 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb je de accu al gecontroleerd, ik heb weleens meegemaakt bij zelfde avensis d4d dat er sluiting in de accu zat en deze viel ook stil.

Een ander probleem wat het wellicht zou kunnen zijn is de injectoren, als deze blijven lekken! dan kan hij ook slecht starten

henktolex (0) PRO, 17 jaar geleden

er is volgens mij een service bulletin van geweest,dat je de kabelboom t.h.v. distributiedeksel (bovenop)en motor beschermingskap (waar d4d opstaat) moet controleren.Daar schijnt iets door te schuren wat als gevolg heeft: motor stilvallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.