Toyota Avensis: waar zit egr bij avensis d4d 2004, geen power meer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 d4d

ik ben op vakantie in zuid duitsland en heb problemen met inhouden van de motor, geen power meer . Na stoppen en weer starten gaat het soms goed maar soms ook niet. Bij dealer geweest , alles doorgemeten maar niets gevonden. na googlen lijkt het op een vieze egr klep. Ik wil hem nu afsluiten maar ben niet zeker welke unit het is. kan iemand mij helpen of een foto leveren?

lolensol

Geplaatst door lolensol (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo,

dit probleem heeft hoogst waarschijnlijk niks met je EGR te maken. ik denk dat het je scv klepjes zijn op de brandstofpomp. dit probleem komt vaker voor en hoeft niet altijd een storing op te slaan in de ecu. de egr afdoppen kan niet ivm een storing ivm te hoge turbodruk die je dan krijgt,

mvg robbie f

lolensol (0), 14 jaar geleden

ik was er inmiddels achter dat het een elektrisch gestuurde egr is en heb de stekker eruit getrokken en een testrit gemaakt. Geen power verlies en geen storingen gekregen. Maar kan dit kwaad? Je hebt het over te hoge turbodruk?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.