Toyota Yaris 2022: wat is dit? Zie foto

Bouwjaar: 2022

Ik heb een soort druppel bij de sleutel hangen ( zie afbeelding). Ik heb bij de auto 2 sleutels en ook 2 van de druppels. Op de druppel staat batt low met een ledje.
Het betreft een hybride voertuig.

Highway

Geplaatst door Highway PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

Dat zal een achteraf gemonteerde startonderbreker zijn, neem aan dat de auto het ook niet doet wanneer de druppel niet in de auto aanwezig is?

Highway PRO, 4 maanden geleden

Je auto is in de US voorzien van een diefstal waarschuwingssysteem, als de auto in beweging komt zonder dat het kastje in de auto aanwezig is ( aan je sleutel) dan zal het systeem aan jou of aan de politie een melding van diefstal doen.

Dit vond ik op een MB forum na aanleiding in google de code te hebben ingevuld. De auto is afkomstig uit Italie en heb hem gekocht in Duitsland. Wordt dus nog uit zoeken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.