Toyota Verso 2007: zero point calibration yaw sensor

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1ZZ-FE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 95

VSC lampje en TRC off gaan voortdurend branden als ik rij.
Motor afzetten en opnieuw starten dan zijn deze weer verdwenen. Ga ik rijden begint het weer. Code uitlezen geeft C1201 en C1203.
Internet zegt dat zero point kalibratie van de yaw sensor zou moeten helpen. Dit geprobeerd door pin 4 en 12 te gebruiken, zoals op internet aangegeven, maar dat werkt niet. Geen reactie op 4x kort sluiten van deze pinnen.
Het gaat om de pinnen CG en TS, Weet iemand of 4 en 12 de juiste pinnen zijn voor mijn auto Toyota Corolla Verso 2007? (Deze kalibratie zou in het werkplaatshandboek moeten staan, als iemand dat heeft of inzage heeft.)

Wim Nijland

Geplaatst door Wim Nijland , lid sinds 16 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Verso of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.