Volkswagen : 1.6 74kw

Beste,
Ik heb een vw cabrio met 1,6 74kw 101 pk. Nu heb ik een probleem hij loopt slecht, verlies van kracht, en hij slaat soms af, en wat helemaal raar is dat de motor normaal tot 6500 toeren kan maar nu als ik hem doortrek dan stopt die bij 5000toeren. Kan dit de hallgever zijn? Zo ja waar zit deze?

bastiaan986

Geplaatst door bastiaan986 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Een Hallgever geeft zoals al eens gezegd een magnetisch veld af en detecteerd deze ,telkens als het magneetje voorbij de halgever gaat krijg je een spanning waarmee jouw vonk word opgewekt via de bobine..... ect. En deze kan (idd de storing geven zoals je aangeeft zit in de verdeler gemonteerd en wil nog wel eens voor problemen zorgen is gemakkelijk te vervangen maar is wel erg breekbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.