Volkswagen Golf 2000: 2-din auto radio wordt te heet om vast te pakken!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: APK, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo ik hoop dat iemand hier verstand heeft van auto radio's,

Ik heb dus een 2-din auto radio met achteruit rij camera en alles erop en eraan en ik heb deze al 3 maanden erin maar al vanaf het begin rook er iets verbrand en ik ging er vanuit dat dat me nieuwe banden of remschijven waren.
Dus niet!
ik haalde eergisteren me auto radio eruit en dat ding heeft meteen me vingers verbrand ik heb ee nhoop ziten googlen maar veel tegenstrijdige opmerkingen gelezen.

weet iemand hier hoe en welke kabels ik zou moeten doormeten als ik wil checken of der ergens kortsluiting is of hoe ik het ohmage van me boxen meet? (dat is een van de meest voorkomende antwoorden die ik gezien heb)

alvast iedereen bedankt die ff de tijd neemt om mee te denken ik zal een foto van de auto radio erbij plakken.

naam autoradio: cartronix ( https://www.bol.com/nl/p/dubbel-din-auto... )

crowdie

Geplaatst door crowdie , lid sinds 4 maanden geleden

1 Reactie

bert klein PRO, 4 maanden geleden

Radio onjuist aangesloten, of inwendige sluiting radio

    er zit een zekering aan de achterkant van de radio, houdt dit in dat de kortsluiting in de unit zit? zo ja waar moet ik dan op letten als ik deze uit elkaar draai? - crowdie, 4 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.