Volkswagen Golf V: Aankooptips Golf of A3 FSI 1.6 of 2.0

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: FSI

Goedendag,

ik sta op het punt een andere VAG-occasion aan te gaan schaffen. Nu heb ik een A3 Attraction met Pro-line pakket en een Golf sportline FSI 1.6, en een Golf FSI 2.0 Sportline zien staan. Allen uit 2004.
Hebben jullie aanbevelingen of aandachtspunten waar ik op moet letten bij aankoop. Ik ben goed bekend met Golf 4, en een beetje met Golf V maar dan de TDI 1.9.
Heb ik nog een vraag. De Golf 1.6 FSI is een erg luxe uitvoering (leer, navi, pdc, e.d.), maar heeft ontzettend veel lakbeschadigingen rondom(randstad-auto). Ik denk dat het het beste is om deze dan geheel over te laten spuiten. Hebben jullie een indicatie wat dat kost. Het is een 5 drs zwart metalic.

Met vriendelijke groet,

Frank

frank3147

Geplaatst door frank3147 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

frank ze zijn in feite allemaal het zelfde dus je moet kiezen wat je de mooiste en het lekkerst vind rijden.
maar om nou een auto tekopen en dan geheel over telaten spuiten dan komt er nog een 1000 a 1500 euro bij is dat niet op een andere maniet op telossen ik bedoel samen met het bedrijf waar je hem wilt kopen.

groetjes jan.

frank3147 (0), 17 jaar geleden

Hoi Jan,

deze auto staat bij een particulier, dus die vlieger gaat niet op. Ik heb inmiddels al wat navraag gedaan bij een autoschadeherstelbedrijf, en deze gaf een minimale prijs op van 2500 euro(alleen de beschadigde delen worden dan gespoten en de andere delen gepolijst), en 3500 euro voor de totale auto over te spuiten. Tja, wel veel geld hé! Maar dan krijg ik wel Focwa garantie erop ;-) (en dat voor dat geld)
Maar verder geen mankementen te melden zoals slappe voorwielophanging zoals bij de IV?

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Frank. half nederland rijd een golf!.
Als ik jouw was zou ik gewoon verder zoeken tot je een mooie vind.
Niet gaan overspuiten, word het in de regel niet mooier van.
Geen hand vol,maar een land vol.

frank3147 (0), 17 jaar geleden

Klopt, er staan er inderdaad genoeg, maar niet met zo veel opties en toch betaalbaar. Ik weet ook nog niet zeker of dat ik hem wel wil kopen, maar wil vantevoren genoeg info, zodoende. Ga binnenkort nog voor een 2e keer kijken.
En het overgrote deel wat er staat is diesel, en de benzine-uitvoeringen die er staan, zijn vaak vrij kaal. Ik weet het, ik stel veel eisen, maar ik doe het mezelf aan ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.