Volkswagen Golf: Aansluiten Bedrading onder de motorkap GTI 16v Edition

Bouwjaar: 1991

Hallo
Heb 1 jaar geleden samen met een maat van me een golf gti edition 16v gekocht,en de bedoeling was een turbo er op te zetten.
Maar je kent het wel eerst fanatiek alles er uit halen en dan geen tijd meer,Nu (jaar later) Ben ik bezig met alle stekkers terug aan te sluiten maar hou er 1 over.Heeft iemand misschien een idee van waar welke kleur stekker op moet,dus welke bij de rotor etc . etc.
Met de vraagbaak kwam ik er niet echt uit(is tot 1989 modellen)
Als je enig idee denkt te hebben graaag een reactie .
Alvast bedankt v je intresse
Gr. Mike

MiKE16vTurbo

Geplaatst door MiKE16vTurbo (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gtidriver16v (0), 19 jaar geleden

Ik zou de vraag ook als ik jou was op www.vwforum.nl en op www.vwgolfcreations.com stellen. Daar zitten mensen op die dat vaker bij de hand hebben gehad.
Succes.

MiKE16vTurbo (0), 19 jaar geleden

Thanx 4 the tip ,dat ik daar zelf nie aan dacht,heb het al gepost op beide,en zag jouw ook bij leden staan,heb ook al respons.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.