Volkswagen GOLF: aansluiten mfd2

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Sinds kort heb ik mijn mfd2 cd uitvoering vervangen door een mfd2 dvd uitvoering. De cd uitvoering is er bij de levering destijds professioneel ingebouwd en heeft prima gefunctioneerd. Ik heb de "stekkers" bij de mfd2 dvd uitvoering op dezelfde manier gemonteerd als bij de cd-uitvoering. De dvd uitvoering werkt prima maar toch ben ik niet helemaal gerust/tevreden. Wanneer ik de deuren met ab van het slot afhaal hoor ik de radio intern al een beetje ratelen (zelfs wanneer hij uit stond). Het geluid doet een beetje denken aan de arm van de laser die in de radio beweegt. De navigatie is nagenoeg direct stand-by en werkt prima maar toch heb ik het gevoel dat dat de radio voeding krijgt zelfs wanneer de sleutel uit het contact is of dat hij uitgeschakeld is. Bij de cd-uitvoering hoorde ik destijds op een warme zomerdag wel eens ventilator in de radio na draaien na het uitschakelen maar nu is het echt een geluid dat na opening van de deuren al begint en ongeveer 20 seconden duurt.
Wie herkent dit of weet wat er aan de hand is.

ad_boer

Geplaatst door ad_boer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ad_boer (0), 5 jaar geleden

Volgens ingewijden gaat de MFD automatisch allerlei zaken voorbereiden/opstarten zodat je bij gebruik niet hoeft te wachten. Die voorbereidingen schijnen te starten op het moment dat de deur al geopend wordt, kortom, het schijnt normaal te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.