Volkswagen GOLF: mijn auto geeft een gebonk geluid bij scherpe drempels of een ku

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Hallo ik heb een vraag , mijn auto geeft een gebonk geluid bij scherpe drempels of een kuiltje ,ik heb stabilisatorstang met rubbers van voor vervangen en ook achter rubbers van stabilisatorstang, ook de stabilisatorstangen van voor die staand staan maar toch dat gebonk is nog steeds , ik heb ook de ronderubbers die de stang die verbinding maakt tussen de bak en motor, het lijkt wel of iets los is dat gebonk op een asfalt hoor je echt niks alleen scherpe drempels of kuiltjes.
iemand die zelfde probleem gehad.
groetje
Omar

Omar2014

Geplaatst door Omar2014 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

voyager (0), 7 jaar geleden

heb je ook stuurinrichting gecontroleerd?juist bij zulke scherpe trillingen kan spelling in stuurhuis dat veroorzaken. Als je met geparkeerde auto stuur beweegt(naar links-los--naar rechts-los), hoor je dan ook gebonk?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.