Volkswagen Golf V: Zekering

Bouwjaar: 2004

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn auto waarbij de zekering nr.27 telkens doorbrand als het op contact komt (al meer dan 10 doorgebrand ) volgens de monteur is het een zekering van brandstofpomp.

Weten jullie misschien wat er aan te doen kan zijn.

Auto:
Volkswagen golf 5
2004 bkg motor 1400cc

Albarjan

Geplaatst door Albarjan (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Theo Sparenburg (10), 7 jaar geleden

Als dit werkelijk de zekering van de brandstof pomp is even de stekker(s) op de pomp los nemen en kijken of de zekering er dan ook uit klapt. Als de zekering er dan niet uit klapt is vermoedelijk je brandstofpomp overleden. Als de zekering er wel uit klapt is het niet de pomp maar de bedrading of op zekering 27 zit meer dan alleen de pomp.Dan controleren wat er niet werkt als de zekering is uitgenomen.


vr.gr. Theo

ricky (0) PRO, 7 jaar geleden

Zit als goed is ook nog een regelapparaatje op de brandstofpomp aan de buitenzijde, deze gaan ook nog wel eens stuk. Achterbank omhoog, deksel loswippen/schroeven en dan zie je dat regelapparaatje zitten, die zou ook stuk kunnen zijn maar beste is om via een stroomloopschema goed uit te zoeken waar die zekering precies van is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.