Volkswagen Touran: Aanwezigheid 12 Volt constante voeding nabij middenconsole

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 TSI DSG 140 pk

In verband met een nogal gewild navigatiesysteem (RNS510), wil ik een interieuralarm plaatsen.
Ik heb een eenvoudige kabaalmaker aangeschaft, welke aan een plus- en minaansluitng voldoende heeft.

Ik was voornemens om gebruik te maken van de sigarettenaansteker of de 12V-aansluiting bij de achterstoelen, maar die zijn bij het huidige model via het contact geschakeld.

Vraag is, of er achter het dashboard een draad loopt (liefst met een loze connector) waar ik eenvoudig een aansluiting kan maken. Bij voorkeur direct achter de middenconsole.

RPC

Geplaatst door RPC (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Rob

Of die er zit weet ik zo 123 niet,maar wat je ook kan doen is een kabeltje van accu naar binnen te trekken met een zekering ertussen..of deze binnen ergens aftappen waar constant 12V op staat,maar dan kom je toch even aan het meten.

Gr Stefan

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Vanuit de zekeringkast trekken,even meten welke constant plus heeft en dan een contactje erbij prikken met een zekering.

RPC (0), 12 jaar geleden

Sorry voor de late reactie; auto was reeds voorzien van origineel fabrieksalarm. Dus niet meer van toepassing

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.