Volkswagen Transporter 2008: ABS controller

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BRS, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 75

Beste mensen, ik heb een defecte ABS controller in de VW-T5. Klacht: het dashboard is een kerstboom, VW-dealer krijgt het niet goed en de controller is niet te repareren.

Vraag a: Wie heeft er een liggen 7H0 907 379 S
óf
Vraag b: ik kan er heel veel tweedehands vinden maar die hebben allen geen S. Weet iemand of een R of andere letter er ook in past? Waarschijnlijk kan de dealer wel "inleren" maar deze vraag weten zij ook niet.

Bolsemius

Geplaatst door Bolsemius (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Bolsemius (0), 1 jaar geleden

Dank Hans, er zijn twee bedrijven die het hebben liggen. Helaas vragen ze veel te veel, echt heel veel te veel. (1250,- ipv 350,- in de UK of Zweden)

Ik heb eigenlijk liever antwoord op mijn tweede vraag: is de module niet gewoon "uit" te programmeren? Dan maar geen ABS.

    Of vervangbaar door dezelfde typenummers met alleen een andere letter? 7H0 907 379 R bijvoorbeeld. - Bolsemius (0), 1 jaar geleden

harry4203 (450) PRO, 1 jaar geleden

Ik denk niet dat er iemand is die een veiligheidssysteem gaat uitprogrammeren, dat moet je ook niet willen denk ik. of ie uitwisselbaar is met een ander nummer gaat meestal alleen wanneer het een nummerwijziging betreft, een beetje welwillende dealer kan dat meestal wel zien. je kunt ook even contact opnemen met een vw sloperij, die weten dat ook veelal wel. opmerking buiten topic, waarom bestel je em dan niet in het buitenland als ze daar wel te koop zijn?

Hans4040 (310) PRO, 1 jaar geleden

Heb je al bij de onderdelenlijn gevraagt wat ze daar kosten?

Bolsemius (0), 1 jaar geleden

Ja, onderdelenlijn vragen ze 1250,- Dat is meer dan de nieuwprijs. Het buitenland moet nog reageren. De vw sloperij is een goede tip, die ga ik gebruiken. Ondertussen, mocht iemand het kunnen uitprogrammeren dan graag. De bus wordt weinig gebruikt en alleen op het platteland. Dat kan best zonder ABS.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.