Volkswagen Bora: abs probleem

Bouwjaar: 2006

Kan er iemand mij zeggen of de eventuele foutcode die ik maak door even met de zekering te verwijderen uit de kast van het abs(5A) zich vanzelf wist na deze terug in te steken wanneer ik mijn nieuw stuk.Heb namelijk een breuk aan de sensorbevestiging van het linker voorwiel .
Daar deze nu niet meer perfect op zijn plaats gemonteerd staat is de afstand tss de krans en de sensor niet meer correct.Daarmee gaat van de minste beweging van een bocht of gewoon aan10km/h even moeten remmen mijn abs in werking zonder dat ik al te veel aan de rem kom.Graag jullie mening
Vriendelijke groeten

FORMOTION3117

Geplaatst door FORMOTION3117 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je een storing hebt met een sensor zal het lampje vanzelf uitgaan bij een proefrit na de reparatie. Er moet dan minimaal 20 km/h gereden worden. De storing zal tijdelijk in het geheugen blijven maar daar merk je niets van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.