Volkswagen Golf IV: achterklep golf 4 wil niet meer ontgrendelen

Bouwjaar: 2000

sinds gisteren gaat mijn achterklep niet meer open,de cv is losgekoppeld,binnenbekleding los,een beetje op en neer bewegen helpt niets,hij is uit de eerste vergrendeling/van het slot,maar verder komt hij niet,iemand nuttige info????????

moparsattelite

Geplaatst door moparsattelite (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan5002 (0), 13 jaar geleden

ik had ook zo een probleem alleen wou ie bij mij niet meer opslot ook niet als ik de sleutel er in stak bleef hij open wat was het probleem bij mij corosie ik heb met een schroevendraaier het sleutelgat weer los gemaakt en met kruipolie maar gaf geen verbetering daarna bekleding los gemaakt en gewoon met kruipolie en de sleutel in het slot alles weer los gemaakt daarna heb ik het slot in de juiste stand gezet en alles deed het weer (het systeem wijst eigenlijk zich eigen) veel succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.