Volkswagen Passat: achterlichten nieuw type

Bouwjaar: 1998

Hoi - ik heb een '98 er variant en denk erover hem 'op te leuken' met een nieuwe/gebruikte set achterlichten van de facelift (met 2 ronde rode achterlichten aan elke kant). Is dit goed zelf te doen (ben geen super-knutselaar) of komt hier (te)veel bij kijken qua bedrading, lampen aanpassen etc.?
Graag jullie relaas of ervaringen...

Geert3482

Geplaatst door Geert3482 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sander10730 (0), 19 jaar geleden

moet lukken, lukte mij ook.
je dient voor de bevestiging twee klemmetjes voor elke kant zelf te maken. als je een lamp wil verwisselen dan dien je wel het hele licht uit te bouwen weer..
tevens dien je het stekkertje bij de lampenunit open te maken (klein schroevendraaiertje) en naar ik meen 5 van 6 draden met stekkertjes omswitchen naar de nieuwe posities voor de nieuwe lichtenunit, de stekker is hetzelfde. de codes staan op de lichtenunit aangegeven(br. is bremse remlichten dus etc.), dus als je eerst de kleur van de draden en de codes opschrijft en dan wisselt kan het niet missen. succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.