Volkswagen Passat: Achterruitenwisser werkt niet

Bouwjaar: 2000

Deze Passat Stationcar heeft een probleem met zijn achterruitenwissermotor.Deze wordt niet aangestuurd.Dit hebben we vrijdagmiddag even kunnen meten, maar de auto komt terug voor verder onderzoek en onze vraag is of er mensen zijn die dit vaker hebben onderzocht en ons onnodig zoeken kunnen besparen.Als we de schakelaar bedienen geeft deze wel een aansturing naar de sproeierpomp en misschien is het bij jullie bekent of de schakelaar vaker problemen geeft?

Alvast bedankt.

sambijman

Geplaatst door sambijman (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Optie 1: kabelboom die langs het scharnier van de klep loopt
Optie 2: Schakelaar
Optie 3: Relais

s6

sjaak10918 (0) PRO, 18 jaar geleden

optie 4 : de continue spanning op de ruitewissermotor niet aanwezig ?

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk motor kapot, komt regelmatig voor, motor is dezelfde als die van een golf4.........maar eerst dit wat hier boven staat checken.

gerard3569 (0), 18 jaar geleden

ik heb misschien nog wel een ruitenwissermotor liggen van een passat waarvan de sproeier kapot is. motor kan je overzetten

sambijman (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie tips jongens.Klant zou eerdaags een afspraak maken, maar is nog niet geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.