Volkswagen Caddy: Achteruitrijcontact

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AHU 1.9 TDI

Ik heb waarschijnlijk een heel domme vraag, maar ik kan het achteruitrijcontact bij de caddy niet vinden.
Weet iemand dit zitten?

Alvast bedankt

Shining Wheels

Geplaatst door Shining Wheels (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Bart, hoe voelde het pedaal aan bij het voorval ? Keihard ?... dan is het vacuum in de boester niet meer aanwezig. Als je het pedaal tot aan de bodem trapt heb je een lekkage. Lekkage hoeft niet altijd zichtbaar te zijn . Olie kan ook in de boester worden gezogen. Hoe was het vloeistof niveau ? Niet op goed geluk de boel uit elkaar halen ! Succes.

Shining Wheels (0) PRO, 12 jaar geleden

IK vermoed dat er een misverstand ontstaan is.
Ik ben gewoon op zoek naar het contactje op de versnellingsbak dat er voor zorgt dat de achteruitrijlichten gaan branden...

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Wel zo verwarrend op deze manier. Bart op de bak zitten 2 electrische aansluitingen. Een kan er zitten ter hoogte van de uitgaande assen d.i. voor de km. teller. Als de bediening van de bak bovenop zit is die schakelaar daar ook aanwezig.Zet de bediening zo dat je er bij kan. Succes.

Shining Wheels (0) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt Punt...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.