Volkswagen Polo: achteruitrijlichten vw polo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 12.00

Hey hallo

Ik heb eigenlijk alleen maar een vraag !
Het volgende is het geval.......mijn achteruitrijlichten doen het niet!
schakelaar op de bak is vervangen ,lampjes zijn heel,nou heb ik geen spanning op de stekker die hier naar toe loopt!!! (van de schakelaar)
Is het straffeloos te doen om een draad van b.v. de claxon te pakken en die op de plus draad van de schakelaar vast temaken? of heeft iemand een ander idee?
het is onbegonnen werk om me hele kabelboom uit tepluisen naar een draad breuk.ik vermoed dat dat namelijk het geval is!

vrg Richard

mikuniking

Geplaatst door mikuniking (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

zekeringen al geprobeerd.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Liever een nieuwe draad trekken naar de schakelaar toe, en dan wel een zekering monteren, of hem vanaf de zekeringkast na een zekering oppakken. Wel even de zekering iets verzwaren dan. Denk erom dat de plus wel via het kontakt moet lopen, anders blijven de lampen branden als je hem uitzet in zijn achteruit.

Sytze

mikuniking (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor de reacties!
Het probleem is inmiddels opgelost,heb een nieuwe draad getrokken vanaf de zekeringenkast (over contact)
Ze doen het weer!
Frans-t heb geen zekering kunnen vinden voor die lampjes!?

Richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.