Volkswagen Golf: afslaan

Bouwjaar: 1993

Ik heb een golf cabrio 1.8 2H motor waarvan de motor uitvalt of niet aanslaat.weet zeker dat het in ontsteking zit benzine pomp doet het.als ik rommel aan de verdelerkap en halvoer bobine doet ie het weer maar weet niet precies waar het dan in zit ik heb de verdeler en rotor en contact blokje al vervangen de accu ook. maar kan niet ontdeken waar het dan in zit bij het testen loopt de motor dan weer en is de storing er dan ook uit voor even. slaat ook onderweg af;wie heeft een idee wat het kan zijn?

yacine

Geplaatst door yacine (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Allround (0) PRO, 19 jaar geleden

zit hier geen onstekingsspoel in?? deze gaan een enkele keer wel kapot

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Contactschakelaar naar de haaien komt ook voor en geeft vage klachten, morrel eens aan de sleutel als ie loopt. Als hij dan afslaat weet je het zeker..

mvdkant (0), 19 jaar geleden

komt inderdaad vaker voor wat harry schrijft

yacine (0), 19 jaar geleden

contactblokje is al vervangen zit het meer in het ontsteking hoor benziene pomp wel lopen als de klacht zich voordoet

Martijn7391 (0), 19 jaar geleden

Controleerof de massa kabels (op versnellingsbak o.a.) goed vast zit/ contact maakt en dus niet volledig verroest is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.