Volkswagen Golf: afslaan bij terug schakelen.

Bouwjaar: 1991

hoi

ik heb een golf 2 1.6 en het probleem is dat ie afslaat als ik terug schakel van 3 naar twee of als ik rem tot stilstand.
ik kan hem gewoon meteen weer starten of moet als ik in de twee zit vlug gas bijgeven wil ik hem rijdende houden weet iemand waar dit aan kan liggen?

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje

Geplaatst door dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

ros10474 (0), 19 jaar geleden

waarschijnlijk is het co gehalte telaag misschien onlangs apk gekeurd??

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Loopt ie stationair wel goed?

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

hij loopt stationair goed en is afgelopen december door de apk keuring heen gekomen.

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

iemand zei dat de caburateur af gesteld moest worden maar ben naar de monteur geweest en die zei dat alles goed was en heeft vacuumkabeltjes vervangen koppakkingsdeksel en luchtfilter er zit pas nieuwe olie en oliefilter in niets heeft geholpen tot nu toe.... als ik zo doorga ben ik ben ik meer geld kwijt dan dat ik voor de auto betaald heb!

a_clazing (0), 19 jaar geleden

waarschijnlijk heeft het met je stationair kleppen te maken, ik heb precies hetzelfde probleem met mijn jetta2. ga binnenkort ff proberen of ik ze opnieuw kan afstellen. als het lukt laat ik het je wel ff weten.

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

heb gister 260 km gereden en ben erachter dat het niks te maken heeft in welke versnellong ik hem zet hij doet het ook van 4 naar 3 bij het opschakelen doet ie het niet.

ben benieuwd ik wacht ff tot het weer beter is misschien komt het doordat het koud en nat weer is.

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

of doet ie het bij jou ook met de zomer?

a_clazing (0), 19 jaar geleden

ik heb gisteren speciale vloeistof gehaald om mijn carburateur schoon te maken, het helpt wel want het is nu minder erg, maar het is nog niet weg. ga als ik tijd heb die stationairklep opnieuw afstellen. als je in een keer volgas geeft in zijn vrij en dan nog een paar keer, loopt ie dan goed of hapert ie(net alsof hij te veel benzine krijgt) kan het zijn dat aan de linker kant naast je carburateur iets(heeft met die stationair kleppen te maken) los zit wat je met een schroefje aandraaien weer verholpen kan worden. ik heb er ook last van in de zomer, nadat dat ding was losgetrild is ie gaan afslaan enzo. ik laat het je weten zodra het bij mij verholpen is, ben er zelf druk mee bezig

a_clazing (0), 19 jaar geleden

het is nog niet helemaal weg maar het is al een stuk verbetert door die vloeistof(wynn's injector +plus+ cleaner)je kan het kopen bij een auto speciaal zaak. ik heb twee flesjes gekocht en heb er al eentje in mijn tank erbij gegooit, bij mijn volgende tank beurt gooi ik de tweede fles erbij. het moet in een volle tank en dan ff een stuk rijden dat het goed vermengd is met de benzine. succes

dupl-u-19911-5dd148ed7af2a+sautje (0), 19 jaar geleden

ik ga het proberen ben beniwuwd of het helpt...mijn auto loopt stationair goed heb ik geen problemen mee..ik heb het idee dat ie op dat moment geen brandsrof krijgt want als ik dan gas geef dan hapert ie even maar slaat niet af maar ja dat kan niet in elke situatie..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.