Volkswagen Golf: airbag en gevarendriehoeklampje

Bouwjaar: 2000

Goeiendag heren. Hier hep ik een raar probleem. Vandaag hep ik op een golf IV een votex kastje voor een afstandsbediening geplaatst. Maar de probleem is dat na alles terug gemonteerd te hebben , de lampje van airbag en een lampje met een gevarendriehoek met erin een cirkel met een pijl gaan branden is. Voor dat ik begonnen ben had ik nochthans de accu losgekoppelt. Stuur had ik ook losgehad, maar wel spanningsloos. Ik denk dat die gevarendriehoek de EPS is want die werkt ook niet meer. Wie kan mij helpen. Dank U.

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

storing uitlezen en laten wissen

erdar (0), 18 jaar geleden

storing laten uitlezen en gewist. lampje airbag is weg, maar de lampje driehoek in een cirkel met pijl is terug gekomen en dit na het opzetten van de lichten. ik heb ook gemerkt dat wanneer je de lichten opzet, de verlichting van de radio fel verzwakt.thx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.