Volkswagen Golf: Golf4 V5 loopt onregelmatig bij koude start

Bouwjaar: 2004

Golf 4 2.3 V5 110 KW als auto start loopt hij onregelmatig in lage toeren bougies en kabels vervangen geen foutcode aanwezig.als motor warm is loopt hij perfect.

johnny5753

Geplaatst door johnny5753 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

laat hem eerst uitlezen

brt1462 (0), 18 jaar geleden

heb je soms zon conisch luchtfilter (K&N ofzo) direct op de aanzuigslang en geen warme lucht regeling meer voor koude start?

jan4919 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook een Golf 4 V5 110 Kw, en eigelijk had ik het zelfde probleem, als de auto koud was, de luchtmassa meter is vervangen, en het probleem is opgelost ! Komt bij auto's met een benzine motor maar zelden voor, bij dieselauto's véél vaker.

Qvterreurrr (0), 17 jaar geleden

hallo allemaal ik heb ook een golf 4 V5 en die heeft het zelfde probleem en ik heb een green luchtfilter maar de massa meter zit er gewoon tussen en inderdaad je het is bij mij even wachten met wegrujden met een koude motor ( ongeveer 2 min ) en dan is het klaar en rijd hij super zelfs als de temp meter nog niet voorbij de dik gedrukte streepjes is maar idd raar probleem en bij de vw garage wisten ze er ook al geen raad mee

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Ik zou eerst temperatuursensor vervangen,aangezien hij vooral bij koude motor slecht loopt.
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.