Volkswagen GOLF IV ALH-MOTOR: Airbag en startprobleem

Bouwjaar: 2001

Bij deze auto het volgende probleem: De airbaglamp brandt en af en toe wil de auto niet aanslaan. De volgende codes worden gegeven: Airbag: code 01299 diagnose interface canbus geen communicatie; motor: 17978 motorecu geblokkeerd (P1570); startblokkering: 01176 sleutelsignaal te laag. Waar kan ik mee beginnen? Alvast bedankt voor het meedenken.

maikel6834

Geplaatst door maikel6834 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Meet de accuspanning eens tijdens het starten, Zakt ie onder de 10 volt heb je een probleem, de ecu kan dan namelijk niet meer functioneren. Ook ffe de massa punten van motor, accu en computer checken.

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

sleutelsignaal te zwak kan een probleem zijn met de sleutel of wel de leesring van het startcontact. Probeer eens een paar weken met de tweede sleutel en zie dan of de fout terugkomt. Als ze terugkomt met de tweede sleutel moet je de leesring vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.