Volkswagen Golf: airbag storing en abs storing

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16 v

hallo ik heb steeds last van airbag storingen en abs storingen ben bij de gargage geweest en het is gewist
maar het komt steeds terug hij zij dat er een zekering aangetast was en als het weer voor komt moet de dynamo worden vervangen waarschijnlijk omdat hij overspaningen geeft en deze storingen veroorzaakt mijn vraag is klopt dit of is het wat anders ?? word er namelijk een beetje gek van mvrg hein

hein scheerman

Geplaatst door hein scheerman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Theo Sparenburg (5), 16 jaar geleden

Kijk eens goed naar het zekeringenkastje dat op de accu zit. Zit er niet een klein scheurtje in een van de metalen zekeringen of zit er oxidatie op? Controleer voorzichting of de moertjes wel goed vastzitten. In veel gevallen is dit kastje de oorzaak. Anders spanningsverlies op zekeringen meten. Dat de spanning die de dynamo levert de oorzaak is lijkt me stug. Dan moeten ook de lampen een zeer korte levensduur hebben. De spanning is trouwen eenvoudig op te meten. (door de garage)




vr.gr. Theo

hein scheerman (0), 16 jaar geleden

ja me lampjes hebben ook een korte levenduur inderdaad mvrg hein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.