Volkswagen Tiguan 2017: Alarm

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 2665, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 150

Beste

Kan iemand me alsjeblieft helpen om de alarm van volkswagen tiguan te activeren, model is 2017, als ik hem vergendel dan gaat de alarm niet af.

Peter piet

Geplaatst door Peter piet (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2375) PRO, 2 jaar geleden

Dat is toch ook de bedoeling , als je de auto op slot doet hoort het alarm toch niet af te gaan , of begrijp ik het verkeerd , gaat het alarm er niet op , zit het er als op wel op dan ?

jan4919 (0), 1 jaar geleden

Als je de Tiguan afsluit, wil niet zeggen dat je het alarm ook hoort, bij mij hoor je niets, en toch staat het alarm er op. Je zou het kunnen uitproberen, ga in de auto zitten, sluit de auto af met de afstandsbediening, blijf even stil zitten, en zwaai dan eens met je handlangs de binnenspiegel, als het alarm aanstaat, zou deze nu moeten afgaan, als je tenminste de interieur detectie hebt aan staan, deze kan je door middel van een schakelaar op de b stijl, in of uit schakelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.