Volkswagen polo : Ambriage

Ik rij met de Volkswagen Polo van een vriend, op een gegeven moment probeer ik achteruit te rijden maar ik kon niet meer achteruit rijden. Ik rij zelf ook met een polo, ik vond het echt vreemd. Daarna stonk het ook wel heel hard. Ik moest de auto duwen.

Ik had wel hiervoor bijna een doodservaring, ik moest vollenbak remmen voor een auto die mij geen voorrang verleende. Kan het misschien hiermee iets te maken hebben?

Nick ambriage

Geplaatst door Nick ambriage , lid sinds 1 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Hoe bedoel je kon niet meer achteruit rijden , ging niet in de versnelling of wel in de versnelling maar ging niet meer achteruit ?
De stank was die van een verbrande koppeling of remmen ?

Nick ambriage, 1 jaar geleden

Ik zette die in achteruit(dat dacht ik toch) maar ik reedt ineens voorruit. Ik ben de auto met mijn vader gaan halen, hij zei dat de 1ste de 3de vitesse was. De geur kwam na het schakelen niet na het remmen. Mijne maat was aan het roepen dat ik die in achteruit moest zetten, maar ik rij zelf met een polo, ik weet goe genoeg hoe het moet. Maar die versnellingsbak is gewoon kapot

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Schakelstang of kabel niet defect , je hebt er niet bij staan welk bj. en type de polo is , maar als je het zo goe weet , succes.

Nick ambriage, 1 jaar geleden

sorry mattie da was niet op u, da was op mijne maat, die was aan het zeggen dat ik het niet wist

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Oké hoever ben je nu dan ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.