Volkswagen Polo 2012: Vervangen ketting

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 66

Ik heb de ketting vd VW Polo laten vervangen en een paar weken later met het starten vd auto hoorde ik een raar geluid, ben met de auto nd garage gegaan had ik de pech dat er een serie kettingen was geweest die problemen hadden, dus dit moest opnieuw gedaan worden.

Auto weer nd garage gebracht, belde de garage op van er is een update van deze ketting geweest zullen we dit doorvoeren ik vroeg wat is jullie advies hij gaf aan dit te doen, ook gaf hij aan dat dit extra kosten met zich meebracht en ik heb aangegeven dat dit goed was
Is er iemand die weet of er een update is geweest tussen 2020 en 2021
Op internet kan ik hierover niets vinden
Ik vindt het verhaal wat de garage mij voorschoteld nl erg vaag

Rira

Geplaatst door Rira , lid sinds 6 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 6 maanden geleden

Ik vind het vreemd dat je het verhaal van de garage erg vaag vind...
Want waarom zou de garage een dergelijk verhaal vertellen als dat niet waar zou zijn..?

harry4203 PRO, 6 maanden geleden

Kan goed kloppen dat er een modificatie is die meer arbeid met zich mee brengt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.