Volkswagen Golf V: Auto is stilgevallen tijdens rijden en start nietmeer

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Mijn golf is stilgevallen tijdens rijden, aan de kant gezet proberen te starten maar het lukte niet. Na wat prullen , heb ik ondervonden dat de opvoerpomp niet werkte , een nieuwe gehaald en de auto startte weer niet. Een kennis was komen kijken , doorgemeten , en er kwam geen stroom naar de relais toe , toen zei hij dat een zekering verkeerd op zn plaats was , auto met startkabels proberen te starten en hij deed het terug , dus dachten we dat het gwn dat het kwam door de verkeerd geolaatse zekering. Na 2 km rijden viel hij weer stil. Pomp rechtstreeks aangesloten maar deed het niet.ik vraag me echt af hoe dat komt.ervoor had ik ook xzenons gezet , heeft die mn motor van mn ruitewisser verbrand. Ik rij terug met originele lichten, kan dat met de xzenons te make hebben ?

Emmo2626

Geplaatst door Emmo2626 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1445) PRO, 9 jaar geleden

Het is bekend , dat goedkope aftermarket xenon setjes voor problemen kunnen zorgen van uiteenlopende aard.
Het zou mij dus niets verbazen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.