Volkswagen Vento: auto loopt een paar seconden en slaat dan af

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000gt

auto start loopt 2 sec . en slaat dan weer af / al een keer eerder gehad probeerde het een halve dag later liep dan wel weer/ nu blijft het probleem

boeda

Geplaatst door boeda (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (10) PRO, 11 jaar geleden

ik denk toch dat het een storing in de wegrijblokkering is je kunt je reserve sleutel proberen andrs zal het toch eerst storing uitlezen worden.

groetjes jan.

boeda (0), 11 jaar geleden

reservesleutel al geprobeerd geen succes .
computer resetten door los te koppelen voor harde rebound kan de oplossing zijn .
Zoals 2 x eerder kan hij ook weer gewoon starten maar daar heb ik niets aan is niet betrouwbaar .morgen de anwb bellen die kunnen uitlezen .kan morgen de auto van mijn vrouw gebruiken daarna wordt het op de motor

jan T (10) PRO, 11 jaar geleden

we wachten de uitslag af rob.

groetjes jan.

boeda (0), 11 jaar geleden

Auto is uitgelezen en reset volgens mij ook sleutel opnieuw ingelezen / garage geeft als advies sleuteltrasponder te verv. kosten 360 euro / maar ze geven GEEN garantie dat dan al de problemen over zijn / op mijn vraag om alles eruit te gooien dat wilden ze niet doen / denk dat mag niet maar kan wel . ik stel mijn vraag opnieuw en kijk de reacties / dank voor het meedenken .

jan T (10) PRO, 11 jaar geleden

nou dat gaat niet want dit zit of in een apart kastrje of in het instrumentenpaneel dus ik vermoed dat dat niet mogelijk is.

groetjes jan.

tedkroon (0), 11 jaar geleden

Kan je niet tegelijkertijd je reserve sleutel dicht bij de transponder houden!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.