Volkswagen Golf: Auto slaat niet aan.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300

Onlangs had ik het probleem dat de startmotor niet rond draaide.Na het vervangen van het contactslot had ik nog geen resultaat ,ik kreeg te horen dat het ook aan de kabelboom kon liggen. Toen heb ik de dunne draad van het startmotorrelais naar binnen verbonden naar een start knop waarna hij een paar keer starte en ook aansloeg. Nu is het probleem dat hij wel start maar niet meer aanslaat, de rode instrumenten lampjes, de claxon en de knipperlichten doen het ook niet meer.Evenals de benzinepomp, die hoor ik ook niet meer bij het aanzetten van het contact. De zekeringen zijn nog heel. Zit er ergens een hoofd zekering of relais die dit allemaal aanstuurd?

Vr Gr D.P

dirk56

Geplaatst door dirk56 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb je het contactslot vervangen? of het contactblokje (elec.gedeelte).

Ricky.

dirk56 (0), 17 jaar geleden

Ricky

Het contact blokje was daarvoor al vervangen.
Kunnen al die stroom gebruikers die niet werken op 1 relais zitten? En zoja kan dat nr 18 zijn? Deze wordt nl iets warmer dan de rest.

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dat ie warm wordt betekent dat ie ingeschakeld is.
1 hoofdzekering is er niet,het zou een relais kunnen zijn (dmv schema uitzoeken),maar denk eerder een voedingsdraad,massadraad.
Kijk op de pluspool van de accu of de draden goed vast zitten.(1 dikke en een/paar dunnere draden).
Kijk ook naar alle massa draden,weet je cker dat de bedrading bij het contactblokje allemaal goed zitten?,want het lijkt erop dat de auto gewoon niet op contact schakeld.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.