Volkswagen GOLF: auto start en valt vervolgens weer uit

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKG, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Hallo, ik kan een auto kopen maar er is 1 klein mankement.
De auto start en valt vervolgens weer uit zou iemand mij kunnen vertellen wat voor probleem dit is of mij kunnen helpen het te vinden.

met vriendelijke groet, joey

beatz_ajax

Geplaatst door beatz_ajax (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Als het een klein mankement is, waarom laat de verkoper het dan niet maken?
Hard weglopen, niet omkijken en een andere auto zoeken.

beatz_ajax (0), 5 jaar geleden

Omdat hij ook niet precies weet wat het is anders had hij het al laten maken, maar ik ben benieuwd wat het probleem kan zijn want ik ben zelf handig genoeg om het dan te maken/vervangen als ik weet wat het kan zijn.

Chipservice (0) PRO, 5 jaar geleden

Waarschijnlijk een probleem in de startblokkering.. bij vw is dat zo gemaakt dat hij start maar na 1 a 2 seconden weer uitvalt.
Knippert er een lampje nadat hij uitvalt?

Voor info kun je me altijd ff bellen via de hulplijn.

Groet H. Bakker B&B Autotechniek

Alexks (0), 5 jaar geleden

Ik heb het zelfde meegemaakt...Het bleek de EGR klep te zijn , starten lopen 15 tellen en weer uit etc etc.... ik vw golf 2003 , 1.4 16v
kosten rond de € 400 a 450 ... koop wat anders. laat de auto staan
succes

Alexks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.