Volkswagen Golf V: Auto start niet, geen info op kombi

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9TDi

Hallo,

ik zit met een dringend probleem. Mijn broer staat in Frankrijk in de bergen en z'n auto start niet meer. Deze morgen heeft hij nog gewoon een ritje zonder problemen kunnen doen. Toen hij om 12u wil vertrekken lukte het niet. Op het instrumentenpaneel verschijnt er niets en de wagen start maar slaat direct terug af. Weet er iemand wat dit zou kunnen zijn? Zekeringen heeft hij nagekeken en die zien er vrij ok uit. Ik denk eerder aan het feit dat de startonderbreker geen stroom krijgt door dat de display geen stroom heeft...

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

ja het lijkt mijn ook dat de startblokkeering niet vrij gegeven wordt maar daar kun je zo niks aan doen dat zal toch eerst uitgelezen moeten worden en misschien weer op nieuw in geleerd.

groetjes jan,.

ERwin_jah (0) PRO, 13 jaar geleden

is toch een zekering defect heb het zelfde probleem gehad bij een caddy. zekering defect en die was doorgesmolten door de drukschakelaar van airco. die uittrekken en zekering vervangen. dan zal wel inorde zijn. laat die zekeringen toch maar eens nakijken groet

Fredo (0), 13 jaar geleden

ok,

zien wat er uit komt. Bedankt voor jullie reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.