Volkswagen Golf 1991: Auto start niet meer na koppeling vervangen

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 8v

Hallo allemaal ik zit met het volgende probleem ik heb mijn koppeling vervangen van mijn golf 2 1.3 uit 91 .
Nadat we de bak er weer ophadden gezet doet mijn auto het niet meer . Draait wel rond maar slaat niet aan.
Heb mijn massa kabels bekeken en die zitten goed op zijn plek . De auto vonkt gewoon . en hij krijgt benzine de bougies zijn namelijk wel nat .
Hebben geprobeerd met remmenreiniger de auto aan de loop te krijgen en dan doet ie het wel . Als je de auto op contact zet hoor je de benzinepomp ook draaien en je voelt dat er benzine naar de injectoren toe stroomt. iemand nog suggesties ?


Gr R

Geplaatst door

Rolfovr6 (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

de kabel naar de injectors gaat nog wel eens stuk bij de stekker deze zit boven de versnellingsbak tegen de kop aan je ziet hem zo kijk daar eens naar.

groetjes jan.

jan T 100
badge vip badge

13 jaar

OKe bedankt voor de tip zal er morgen wel even weer naar kijken , vanavond lukt me niet meer . Ik hou het wel even op de hoogte


gr r

Rolfovr6 0

13 jaar

OKe ben er vanmiddag dus even mee bezig geweest . Ik weet denk ik al welke stekker je bedoelt , dat is die 4 polige stekker die aan de injector rails zit . zag namelijk dat daar al een keer een andere is op gesoldeerd . Heb dus even mijn multi meter er bij gehad en had ff gemeten of er wel stroom op kwam en daar zat gewoon 12volt op . Neem aan dat dat dan goed is ?

Rolfovr6 0

13 jaar

ja als die draden heel zijn hoef je daar niet verder naar tekijken.
daar hij op remmen reiniger loopt controleer eens over wel benzine bij de verstuivers komen.

groetjes jan.

jan T 100
badge vip badge

13 jaar

Hoi oke heb dus nu het volgende gedaan en dat is de aanvoer slang van de benzine van de injector rail afgetrokken en op contact gezet , en er kwam dus gewoon benzine uit.
Weet alleen niet of er echt een straal uit moet komen of dat het er gewoon uit moet stromen bij mij stroomde het er gewoon uit zelfde idee als je een kraan open zet .
Heb de bougies nog allemaal even schoongemaakt zonder suc6 . En ik neem aan als de massa niet goed was dan zou die op remmenreiniger ook niet moeten lopen zeker ?

gr r

Rolfovr6 0

13 jaar

nee als hij op remmen reiniger loopt moet de onsteking goed zijn en daar om zou je moeten kijken of er wel benzine uit de verstuivers komt.

groetjes jan.

jan T 100
badge vip badge

13 jaar

Beste Roelf,

Ik ben onlangs tegen precies hetzelfde probleem aangelopen.
Aangezien dit topic al wat ouder is vroeg ik mij af of je ondertussen het probleem hebt verholpen?

Groeten,

Jorik

jorik123 0

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.