Volkswagen POLO 55 KW: Auto start niet meer na lange rit

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo. Ik heb laatst mn auto door de apk gedaan en hij was goed gekeurd na een aantal aanpassingen door de garage. Maar tot mijn verbazing was mijn auto gereset toen ik hem terug kreeg. Geen probleem natuurlijk ff alles opnieuw instellen. Yoen ik een stuk gereden had en mijn auto uit deed voel mijn dashbord uit en wilde mn auto niet meer starten. De ventilatie en radio deden het nog wel. Na 20 min sprong het dashbord weer aan en kon ik mn auto weer starten. Dit probleem herhaalt zich vaak als ik lange ritten heb gereden. Ik ben terug naar de garage gegaan uit laten lezen maar ze kunnen het probleem niet vinden. Ze hebben bij de apk mn boordcomputer en accu losgehaald. Nu zeggen ze dus dat het mijn probleem is omdat hun het niet kunnen vinden. Heel raar! Ik heb 400 euro betaald totaal voor mijn apk en nu heb ik een probleem erbij wat hun niet op kunnen lossen?

Het gaat hier bij om een vw polo 1.2 bouwjaar 2006

Help! Wat kan ik doen

Vwpolo1.2

Geplaatst door Vwpolo1.2 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 6 jaar geleden

Kijk eens of de accupolen nog goed vast zitten.

Loop de kabel verbindingen na die vanaf de accu lopen. Warme verbindingen zijn verdacht.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.