Volkswagen Passat: auto start niet, sleutel draait niet verder

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo, een paar weken geleden kreeg ik de melding GENERATOR WERKSTATT. Deze melding verdween ook weer. Ik ben ermee naar de dealer geweest maar de fout melding was niet opgeslagen. Nu heb ik soms het probleem dat als ik wil starten de sleutel niet verder draait en blijft hangen. De auto doet dan helemaal niets, alleen het lampje van de accu blijft branden. Draai je de sleutel terug en start je opnieuw dan draait de startmotor direct en loopt de motor ook meteen aan. Ik weet niet of dit iets met de foutmelding te maken heeft. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?

Jörgen

Geplaatst door Jörgen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Defect contactslot of contactblokje denk ik.

Ricky

Jörgen (0), 16 jaar geleden

Ik heb het contactslot laten vervangen. Hiermee was het probleem echter niet opgelost. Gisteren is de startmotor vervangen. Tot op heden geen probleem meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.