Volkswagen Golf 2010: Auto val uit na poos rijden zonder enige melding ook niet na uileze

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Beste mensen, ik heb een probleem met mijn golf 6 1.2 tsi de auto bij een koude motor start hij goed en rijdt hij prima totdat de auto beetje warm is valt hij spontaan uit en krijg ik hem niet meer gestart . Het duurt ongeveer een half uur voordat hij aangaat . Ik ben hiermee naar verschillende garagisten geweest allemaal weten ze niet wat het probleem is aangezien er geen melding komen van een storing . Heb maar voor de zekerheid alle sensoren vervangen en nieuwe brandstofpomp niks heeft geholpen de auto geeft vonk af bij het starten alles werkt goed maar het probleem blijft het zelfde ik heb zelfs de bougiekabels vervangen en injectoren maar als de auto uitvalt wil hij niet meer starten . Heeft iemand een antwoord of heb ne het zelfde meegemaakt of eventueel een oplossing ik wil het graag weten .

Vriendelijke groet golfje6

Golfje6

Geplaatst door Golfje6 , lid sinds 2 maanden geleden

8 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Is de bdp sensor ook vervangen ?
Als hij niet wil aanslaan heb je dan wel vonk en brandstof ?

Golfje6, 2 maanden geleden

Beste kaleido 1, de bdp sensor is vervangen en het vreemde is hij geeft wel een vonk en er zit brandstof in . Het vreemde ook is als de motor een beetje afgekoeld is start de motor zonder enkel probleem maar na een tijd rijden valt hij weer uit en start niet op.

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Spuit hij ook brandstof in, bougies nat of droog na een tijdje starten ?

Golfje6, 2 maanden geleden

Bougies zien nat ik heb ze voor de zekerheid ook meteen vervangen en tot op heden valt tie toch uit .

arjankempeneers PRO, 2 maanden geleden

Er is een TSB van. Daar adviseren ze om de lage druk brandstofpomp te controleren. Indien in orde, dan de software updaten

Golfje6, 2 maanden geleden

Beste arjankempeneers, de brandstof pomp heb ik vervangen alleen de software is nog niet geüpdate . Ik zal morgen een update laten uitvoeren en dan zal u even een feedback geven . Dat is een goed idee arjan alvast bedankt en ik hoop dat het probleem hiermee verholpen is .

dutch123, 2 maanden geleden

Op de gok componenten vervangen is een dure/slechte oplossing. Er zijn mensen die zo'n probleem prima kunnen diagnotiseren. (zoek maar eens op DiagnoseDan)
Zijn aanpak is met zoiets eerst de TSB's opzoeken en als die niets opleveren, de auto laten draaien tot de fout optreedt. Dan de verschillende signalen meten met multimeters en oscilloscoop en die vergelijken met de situatie waar de fout nog niet optreedt.
Als je een idee hebt welke component fout is, kun je ook een hete lucht pistool op de component zetten en en kijken of je de fout kunt opwekken.

rob.r, 2 maanden geleden

Ik heb gehad bij mijn Passat dat die zomaar uitviel onderweg of niet startte. Dat lag aan de contactsleutel. De module in het stuur laten vervangen in het zuiden van het land (ik dacht bij VAG techniek) daarna was het probleem over.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.