Volkswagen Transporter: Automaat

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: axd

Hallo,

Weet iemand hoeveel olie er in een 6 traps automaat gaat. Heb maar anderhalve afgetapt, en kan geen gegevens hierover vinden. Ik heb wel de originele olie van vw.

Alvast bedankt

Dick

Dick Wijngaard

Geplaatst door Dick Wijngaard (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

In dat gat van de aftapplug zit een pijpje geschroeft, deze eruit halen en de bak stroomt leeg. Vullen gaat ook weer door dat gat en dat pijpje is gelijk de peilstok zeg maar.
Dus na leeghalen het pijpje er weer in doen en dan vullen (hoeveelheid vragen bij de dealer) door dat gat, plug er weer in doen en dan starten en wachten totdat de bakolie 35 graden is (testkast) en dan met draaiende motor de plug loshalen en er stroomt olie uit en wanneer hij stopt met stromen is hij juist op peil.

Dick Wijngaard (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoi Richard,
Het is geen DSG bak, maar een normale automatische versn bak. Om te vullen zit aan de voorzijde een vulpijpje (kniestukje) met rood dopje. Heb geen pijpje kunnen ontdekken in aftapplug maar zal nog eens goed kijken.
Bedankt zover,

Dick

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Oke, maar dan nog zou het volgens mij precies zo moeten zijn alleen dan vullen van bovenaf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.