Volkswagen vw polo: banden

Bouwjaar: 2001

nu was ik van de week bij een bandencentrum voor twee nieuwe banden vertelde ze mij dat ik voor en achter een verschilende banden maat had voor 185 55 en achter 185 60 dit is van de fabriek af geleverd zo omdat de banden er al af waaren heb ik ze maar laten vervangen want terug laten zetten en naar de dealer gaan vond ik ook zo wat
vind dit toch wel een flinke fout van de fabriek!
kan ik hier nog wat mee?
mijn auto spoorde wel altijd erg maar heb zelf dit er nooit achter gezoch

opelveen

Geplaatst door opelveen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Rob H. (0), 19 jaar geleden

Toevallig heb ik net een nieuwe Polo (2004). Hij trok enorm naar rechts. Toen bleek me dat er voor en achter verschillende banden (af fabriek) op waren gemonteerd. Die heb ik onmiddellijk laten vervangen en nu spoort ie prima. Je hebt overigens een verhaalsrecht (garantie) als de banden nieuw waren, maar niet na 3 jaar.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

hier laat volkswagen toch een steekje vallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.