Volkswagen Golf: benzine met luchtbellen in dunne slangetjes naar luchtfiter

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 GTI (PB)

Hallo,

Ik zag net toen ik even aan het olie peilen was dat het dunne korste slangetje los hing bij het luchtfilterhuis,daar lopen twee slangetjes naar toe.
De lange die loopt naar het injectie-systeem en mij viel op dat er benzine in zit,(kwam er achter dat het benzine is doordat ik hem even los trok),het is dus benzine met luchbellen en als ik hem los trek komt het er niet gelijk uit.
Mijn vraag is dat dit zo hoort en dat dat normaal is of komt dat doordat de korste los hing?
Bedankt zovast voor de hulp.

Groeten Cees.

Cees B

Geplaatst door Cees B (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cees B (0), 17 jaar geleden

Hallo hier nog even een berichtje,ik denk dat die slangetjes vacuumslangetjes heten,daar hoort denk ik geen benzine in te zitten.
Ik krijg steeds meer het gevoel dat daardoor mijn golf gti met pijn en moeite maar net 1 op 9 rijdt,ik rijdt dan echt voorbeeldig en echt volgens de regels dus dan zou ie toch zuiniger moeten zijn,hoofdzakelijk op 80 wegen.

Ik heb te weinig verstand ervan om het goed te omschrijven maar ik heb hem toen goed af laten stellen en als de auto koud is rijdt hij goed maar daarna merk ik nog steeds dat ie soms wat hikt,inhoud,trillingen...vooral bij half gas,niet bij volle gas.

Ik denk dat die benzine niet naar het luchtfilter hoort te stromen via de vacuumleiding.

Ik hoop dat iemand weet wat dit is,ik lees het hopelijk wel,bedankt zovast....
grt cees.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.