Volkswagen Golf 1996: Benzineleiding

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AEE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Ik gebruik een additief in de benzine, toch sputtert de motor af en toe. Heeft het zin om de benzineleiding preventief te vervangen?

Joannes 34

Geplaatst door Joannes 34 , lid sinds 2 weken geleden

8 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Denk dat je het niet moet zoeken in de leiding .
Hoe is de staat van onderhoud ,bougies kabels verdeelkap klepspeling zijn meer een oorzaak van dit soort storingen verwacht ik.

Joannes 34, 2 dagen geleden

Prettig zo’n inhoudelijke e actie te krijgen! Dank
Ik kan hem een onderhoudsbeurt laten geven.
Nu ik deze reactie krijg, een andere vraag: haperende motor bij minder dan 1/2 gevulde tank, weet ik aan E10, gebruik daarom E5 met additief van Lindeman. Maar minder dan 1/2 tank blijft problemen geven. Is het herkenbaar??

kaleido 1 PRO, 2 dagen geleden

De auto is van 1996 , is dus al wat op leeftijd , vaak is dan het onderhoud nog matig , dit is geen kritiek maar komt vaak voor , alles loopt een beetje op zijn eind.
Er komt nu ook meer info tevoorschijn , dat het op treed bij een half volle tank of minder , je filter zit als ik me niet vergis onder de auto rechts naast de tank , zou eens beginnen met deze te vervangen .

Joannes 34, 2 dagen geleden

Benzine filter vervangen nog geen 1000 km geleden, ook “ bobocide kastje” hoog tegen dashboard in motor compartiment eerder vervangen en rotor-stroom vervangen.
Toch blijft dat probleem van storing bij minder dan 1/2 tank. Prettig dat je er op reageert!

kaleido 1 PRO, 1 dag geleden

Heb je al eens de brandstofdruk gemeten , stekker bovenop je pomp is niet geoxideerd ?

Joannes 34, 1 dag geleden

Dank weer.
Zit de benzinepomp onder de auto naast het benzine filter?
Hoe kan ik zelf de benzine druk meten?

Joannes 34, 1 dag geleden

Want natuurlijk zal er corrosie op de stekker zitten.

kaleido 1 PRO, 21 uur geleden

Zit onder de achterbank onder een luik als ik me niet vergis , benzinedruk meten , daar heb je een meter met koppeling voor nodig om aan te sluiten op je benzine leiding.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.