Volkswagen Golf 2004: Betreft motor niet aanslaan na vervanging distributie ketting

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLP, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Beste mensen, een vraag.
2 weken geleden mijn VW golf 1.6 naar een Garage gebracht voor het vervangen van de distributie ketting.
na het monteren van de ketting en tandwiel, heeft de monteur alles weer in elkaar gezet en liet buiten de motor nog lopen. na paar minuten kwam hij weer bij mijn voertuig en leek dat de motor niet meer liep. na een aantal keren starten sloeg de motor niet aan.
wederom voertuig op de brug gezet en alles weer los gehaald. bij controle bleek dat de tandwiel niet goed vastgezet was, met het gevolg wat mij verteld was , was het 1 en ander beschadigd en moest er op zijn kosten een ruilcilinderkop besteld worden. Enige dagen later na de bestelde onderdelen te vervangen te hebben, deed de motor wederom niet, werd mij verteld dat er weer geen compressie was, dus hij doet gewoon het niet.
Monteur zelf die al wat jaren in het auto vak zit weet zelf even niet meer waar hij het moet zoeken.
Wie heeft hiermee ervaring in en wat kan het zijn dat het wederom het niet doen. motor start gewoon niet.
Hoop dat jullie met deze probleem een advies kan geven waar het mogelijk aan ligt.

Alvast bedankt

Justn

Geplaatst door Justn , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.